Despre noi

Activitatea companiei

  • Producerea, vânzarea şi montarea echipamentelor paratrăsnet marcă proprie HERMI.
  • Acordarea de consultanţă tehnică privind protecţia împotriva fulgerelor.
  • Producerea, vânzarea şi montarea protecţiei la supratensiune marcă proprie HERMI.

Avantaje competitive

  • Paratrăsnete imperceptibile – suporturi scunde, tip, adaptate pentru toate categoriile de învelitori;
  • Compatibilitatea cu toate stilurile arhitecturale – datorită gamei largi de elemente componente, soluţia Hermi este în armonie cu toate stilurile ahitecturale
  • Calitatea materialelor – paratrăsnete din materiale durabile: oţel inoxidabil, cupru şi aluminiu
  • Garanţia siguranţei – paratrăsnetele oferă siguranţă maximă în privinţa prevenirii daunelor loviturilor de fulger
  • In armonie cu mediul – paratrăsnetele sunt produse ecologice

Informatiile

Numele Companiei: HERMI, d.o.o..
Adresa: Trnoveljska cesta 15, 3000 Celje, Slovenia
Fondată in anul: 2002
Nr. Registrul Comertului: 1683306
Cod Unic De Identificare: SI42726867
Email: orders@hermi-solutions.com
Website: www.hermi-paratrasnet.ro
Director: Miran Rauter

 

Misiunea, Viziunea, Strategia Companie

Misiunea
De a răspunde cu ajutorul cunoştinţelor şi experienţei îndelungate necesităţilor şi dorinţelor clienţilor de a avea produse de înaltă calitate pentru protecţia împotriva efectelor loviturilor de fulger şi a supratensiunii. De a dezvolta şi produce cu ajutorul unei tehnologii moderne un program de protecţie, care să stabilească noi standarde de siguranţă pentru viaţa şi proprietatea oamenilor.

Viziunea
De a ne dezvolta în continuare propria marcă cu ajutorul inovaţiilor şi cunoştinţelor acumulate de-a lungul a 30 de ani de activitate de succes. Am atins un rezultat competitiv în privinţa protecţiei complete, exterioare şi interioare, împotriva loviturilor de fulger, de aceea acum ne concentrăm pe internaţionalizarea activităţii. Dorim să devenim ofertantul cel mai cunoscut în domeniul protecţiei exterioare şi interioare împotriva loviturilor de fulger în ţările din fosta Iugoslavie şi să ne mărim cota de piaţă în alte ţări europene.

Strategia
Ne vom îndeplini obiectivele şi viziunea prin crearea de produse inovative, printr-o ofertă competitivă şi completă pentru protecţia exterioară şi interioară la supratensiune, un suport tehnic excelent, o execuţie eficientă şi rapidă, oferind totodată produse ecologice. Avantajul nostru constă în contactul nostru neîntrerupt cu executanţii şi investitorii, care sunt conştienţi
de însemnătatea unui echipament paratrăsnet de calitate. Vom deschide prin colaborarea cu parteneri externi, dar menţinându- ne individualitatea mărcii, noi căi pentru dezvoltarea companiei şi de asemenea vom înfiinţa noi companii în afara hotarelor Sloveniei, în Europa.