COMANDA DE CATALOAGE

Paratrăsnete imperceptibile

Conductoare de captare, de drenaj, împământare si egalizarea, potenţialelor

  • Conductoarele de captare şi drenaj sunt destinate interceptării şi descărcării fluxului trăsnetului.
  • Acestea sunt confecţionate cu diferite conductoare.
  • Conductoarele sunt confecţionate din diferite materiale şi sunt fixate împreună cu elementele de suport de fixare pe acoperiș SON pe acoperiș sau împreună cu suporturile de fixare pe zid ZON pe zid.
  • Materialul din care este fabricat conductorul depinde de materialul din care sunt fabricate învelişurile de acoperiş, piesele metalice de pe acoperiş, streaşina, de cerinţele tehnice şi de aspectul ca întreg, respectiv scopul construcţiei.
  • Împământarea este destinată descărcării sau dispersiei fluxului trăsnetului în pământ.
  • Împământarea se realizează din conductoare plate sau rotunde cu diferite conductoare sau sonde de împământare.
  • Felul de împământare selectat (plat, rotund) depinde de rezistenţa specifică a solului.
  • Materialul selectat depinde agresivitatea solului, respectiv de durata de viaţă dorită a împământării.

Pentru mai multe informații despre produsele noastre și specificațiile tehnice, comandați catalogul nostru gratuit sau contactați-ne consultanții.

Recomanda

CH 1

Conductor rotund din cupru cu dimensiunea Φ8mm, destinat în special executării sistemelor de captare şi conductoarelor de
coborâre.

RH 3

Conductor rotund din oţel inoxidabil cu dimensiunea Φ8mm, destinat executării sistemelor de captare, conductoarelor de coborâre şi a legăturilor la elementele de împământare.

AH 1

Conductor rotund din aluminiu aliat cu dimensiunea Φ8mm, destinat în special executării sistemelor de captare conductoarelor de coborâre, nu este adecvat pentru executarea elementelor de împământare.

AH 2

Conductor rotund din aluminiu cu dimensiunea Φ10mm, destinat executării sistemelor de captare conductoarelor de coborâre, nu este adecvat pentru executarea elementelor de împământare.

RH1

Conductor plat din oţel inoxidabil cu dimensiunea 30 mm x 3,5 mm, destinat executării diferitelor tipuri de împământare.

KON30

Conector fix pentru egalizarea potenţialului M10 între ziduri.

POS Rf

Sondă ţăruş confecţionată din tablă inoxidabilă, cu dimensiunea Φ20 mm, servind drept ţăruşi de împământare şi înlocuirii elementelor de împământare uzate.

POS FeZn

Sondă ţăruş confecţionată din oţel galvanizat la cald cu secţiunea 50 mm x 50 mm x 5 mm, în complet cu clema de conectare pentru conductor plat cu lăţimea de până la 30 mm, servesc drept ţăruşi de împământare şi înlocuirii elementelor de împământare uzate.


Doriți mai multe informații?

Pentru mai multe informații sau oferte, vă rugăm să completați formularul corespunzător, care este disponibil la link-urile de mai jos. Mulțumesc.

Clienții Ingineri și contractori