COMANDA DE CATALOAGE

Paratrăsnete imperceptibile

Cutii de Măsurare ZON

  • Cutiile de măsurare ZON sunt destinate execuţiei racordurilor de măsură în perete sau lângă construcţie în cazul în care cablurile de coborâre sunt sub tencuială.
  • Rama cutiei este confecţionată din tablă inoxidabilă (Rf) sau din materiale artificiale rezistente la atmosferă (PE, PVC).
  • Capacul cutiei este confecţionat din tablă inoxidabilă (Rf) laminată, de culoare albă, din fontă sau din materiale artificiale rezistente la atmosferă (PE, PVC).

Pentru mai multe informații despre produsele noastre și specificațiile tehnice, comandați catalogul nostru gratuit sau contactați-ne consultanții.

Recomanda

ZON05 A

cutie de măsurare pentru zid, 200 mm x 150 mm x 100 mm (L x l x h), rama şi capacul cutiei sunt confecţionate dîntr-o bucată din tablă de inox (Rf).

ZON06

Cutie de măsurare, 325 mm x 225 mm x 150 mm, suportă sarcină până la 5 t, rama cutiei este confecţionată din materiale artificiale rezistente la atmosferă, capacul cutiei este confecţionat din fontă.

ZON07

Cutie de măsură, 225 mm x 125 mm x 100 mm rama şi capacul cutiei sunt confecţionate din materiale artificiale rezistente la atmosferă, capacul cutiei este confecţionat din fontă.


Doriți mai multe informații?

Pentru mai multe informații sau oferte, vă rugăm să completați formularul corespunzător, care este disponibil la link-urile de mai jos. Mulțumesc.

Clienții Ingineri și contractori