COMANDA DE CATALOAGE

Paratrăsnete imperceptibile

Elemente de contact KON

  • Elementele de contact KON sunt destinate conectării diferitelor părţi ale instalaţiei paratrăsnet intre ele, ca şi conectării acestora pe diferite elemente metalice…
  • Racordul dintre conductoare şi elementele metalice trebuie executat corect.
  • De asemenea, trebuie să se ţină seama de potrivirea materialelor pe care dorim să le conectăm intre ele, pentru ca să nu se producă aşa-numita conectare galvanică.

Pentru mai multe informații despre produsele noastre și specificațiile tehnice, comandați catalogul nostru gratuit sau contactați-ne consultanții.

Recomanda

KON01

Clemă, compusă din 3 plăci cu dimensiunile 58 mm x 58 mm şi câte 4 şuruburi şi piuliţe M8, destinată execuţiei racordurilor de măsură şi a celorlalte racorduri între conductoare plate cu lăţimea de până la 30 mm în pământ şi la suprafaţa pământului

KON02

Clemă, compusă din 3 plăci cu dimensiunile 100 mm x 100 mm şi câte 4 şuruburi şi piuliţe M8, destinată execuţiei racordurilor de măsură şi a celorlalte racorduri între conductoare rotunde şi cu lăţimea de până la 70 mm în pământ şi la suprafaţa pământului.

KON04 A SIMPLE

Clemă de legătură compusă din 2 plăci cu dimensiunile 40 mm x 40 mm şi şuruburi M10, destinată execuţiei racordurilor între conductoare rotunde Φ8 – Φ10 mm şi piesele plate la suprafaţa pământului.

KON05

Dlemă de contact, compusă din 3 plăci cu dimensiunile 20 mm x 48 mm şi câte 2 şuruburi şi piuliţe M6, destinată execuţiei racordurilor de contact între conductoare rotunde Φ8 – Φ10 mm şi piesele din tablă.

KON05-2

ELEMENT DE LEGĂTURĂ FLEXIBIL cu dimensiunile 200 x 3 x 22 mm – 25 mm2 şi 230x4x20 mm – 50 mm2


Doriți mai multe informații?

Pentru mai multe informații sau oferte, vă rugăm să completați formularul corespunzător, care este disponibil la link-urile de mai jos. Mulțumesc.

Clienții Ingineri și contractori