COMANDA DE CATALOAGE

Paratrăsnete imperceptibile

Suporturi de Dixare pe Acoperiş Son

  • Suporturile de fixare pe acoperiş SON sunt destinate montării conductoarelor de captare pe aripile acoperişurilor respectiv pe ţigle.
  • Suporturile sunt adaptate diferitelor categorii de învelişuri aceasta facilitind o mai simplă şi mai uşoară montare a conductoarelor în suporturi.
  • Fixarea conductorului se face fără înşurubare, cu excepţia anumitor suporturi la care există posibilitatea fixării conductorului prin înşurubare.

Pentru mai multe informații despre produsele noastre și specificațiile tehnice, comandați catalogul nostru gratuit sau contactați-ne consultanții.

Recomanda

SON12 A

suport de fixare pe acoperiş, adecvat pentru învelitori din beton şi ţiglă BRAMAC, TONDACH, MONDO, KIKINDA…

SON15

suport de fixare pe acoperiş, adecvat pentru învelitori GERARD, DECRA, HOSEKRA, ALUMET, METALKO, METROTILE, METROBOND, ISOLA, ROSER şi altele asemănătoare, sincron cu montarea acoperişului.

SON15 A

Suport de fixare pe acoperiş, adecvat pentru învelitori GERARD, DECRA, HOSEKRA, ALUMET, METALKO, METROTILE,
METROBOND, ISOLA, ROSER şi altele asemănătoare, fixare pe elementele învelitoarei.

SON N-N

suport de fixare pe acoperiş în complet cu garnitură şi şurub.

SON16

suport de fixare pe acoperiş în complet cu garnitură şi şurub, adecvat pentru învelitori din TABLĂ cum ar fi TRIMO şi altele asemănătoare, învelitori din fibre ciment SALONIT VALOVITKA şi altele asemănătoare.

SON17 A

Suport de fixare pe acoperiş, adecvat pentru acoperişuri cu învelitori din PVC de tip SIKA, PROTAN, SARNAFIL, SINTAFOIL şi altele
asemănătoare.

SON17 B

Suport de fixare pe acoperiş, adecvat pentru acoperişuri plane (cu înclinaţie mică) cu învelitori de diferite tipuri. Gol. Suportul se umple cu material granular.

SON17 C

Suport de fixare pe acoperiş, adecvat pentru acoperişuri plane cu izolaţie din bitum şi altele asemănătoare. Alcătuire: suport (cod 117227) şi cub din beton (cod 41). Piesele se pot livra şi separat.

SON50

Suport de fixare pe acoperiş, universal, adecvat pentru învelitori din beton şi ţiglă. La montare suportul se adaptează formei ţiglei.


Doriți mai multe informații?

Pentru mai multe informații sau oferte, vă rugăm să completați formularul corespunzător, care este disponibil la link-urile de mai jos. Mulțumesc.

Clienții Ingineri și contractori