COMANDA DE CATALOAGE

Paratrăsnete imperceptibile

Suporturi de fixare pe coama acoperişului SON

  • Suporturile de fixare pe coamele acoperişurilor SON sunt destinate fixării conductoarelor de captare pe coamele acoperişurilor.
  • Suporturile se diferenţiază în funcţie de categoriile de învelişuri ale acoperişurilor, fapt care facilitează o montare mai simplă şi mai rapidă a conductoarelor în suporturi.
  • Fixarea conductorului se face fără înşurubare, cu excepţia anumitor suporturi la care există posibilitatea fixării conductorului prin înşurubare.

Pentru mai multe informații despre produsele noastre și specificațiile tehnice, comandați catalogul nostru gratuit sau contactați-ne consultanții.

Recomanda

SON01

Suport de fixare pe coamă acoperiş adecvat pentru învelitori din beton şi ţiglă BRAMAC, BOBROVEC, TONDACH,
KOREC, CREATON şi altele asemănătoare.

SON02

Suport de fixare pe coamă acoperiş universal adecvat pentru învelitori din beton şi ţiglă BRAMAC, BOBROVEC, TONDACH, KOREC, CREATON şi altele asemănătoare.

SON05 A

Suport de fixare pe coamă acoperiş adecvat pentru învelitori din tablă GERARD, DECRA, HOSEKRA, ALUMET, METROTILE,
METALKO, METROBOND, ISOLA, ROSER şi altele asemănătoare, sincron cu montarea acoperişului, fixat pe şipcă coamă

SON06

Suport de fixare pe coamă acoperiş în complet cu şurub, garnitură şi piuliţă, adecvat pentru învelitori din beton şi ţiglă BRAMAC, BOBROVEC, TONDACH, KOREC, CREATON şi altele asemănătoare

SON16

Suport de fixare pe coamă acoperiş în complet cu garnitură şi şurub, adecvat pentru acoperişuri din TABLĂ cum ar fi TRIMO şialtele asemănătoare, învelişuri din fibră de ciment SALONIT VALOVITKA şi altele asemănătoare

SON20 L

Suport de fixare pe coamă acoperiş fabricat din lemn de stejar, adecvat pentru învelitori din lemn SKODLA şi restul învelitorilor inflamabile.


Doriți mai multe informații?

Pentru mai multe informații sau oferte, vă rugăm să completați formularul corespunzător, care este disponibil la link-urile de mai jos. Mulțumesc.

Clienții Ingineri și contractori