COMANDA DE CATALOAGE

Paratrăsnete imperceptibile

Suporturi de Fixare pe zid ZON

  • Suporturile de fixare pe zid ZON sunt destinate montării conductoarelor de coborâre pe zidurile construcţiei.
  • Sistemul de fixare este conceput astfel încât suportul de fixare să fie întotdeauna perpendicular pe zid, indiferent de gaura făcută.
  • Suporturile sunt fabricate din materiale inoxidabile laminate, având culoarea albă sau maron.
  • Conductorul se înşurubează pe suport cu şuruburi (ZON01, 02, 03, 04, 08, 09, 10).
  • O noutate o constituie suporturile de fixare pe zid din material artificial, unde conductorul se fixează pe suport fără şuruburi.

Pentru mai multe informații despre produsele noastre și specificațiile tehnice, comandați catalogul nostru gratuit sau contactați-ne consultanții.

Recomanda

ZON03

Suport de fixare pe zid, confecţionat din tablă inoxidabilă (Rf), adecvat pentru pereţi zidiţi, cu şurub 50 mm şi cu cep PVC Φ8 mm, conductorul se fixează pe suport prin înşurubare.

ZON03 N-N

Suport de fixare pe zid confecţionat din material artificial, rezistent la atmosferă (N), adecvat pentru pereţi zidiţi, cu şurub 50 ZON03 N-N mm şi cu cep PVC Φ8 mm, conductorul se fixează pe suport fără înşurubare.

ZON02

ZON02 suport de fixare pe zid confecţionat din tablă inoxidabilă (Rf), adecvat pentru pereţi cu izolaţie de până la 50 mm, cu şurub 100 mm şi cu cep PVC Φ10 mm, conductorul se fixează pe suport prin înşurubare.

ZON02 N-N

ZON02 N-N suport de fixare pe zid confecţionat din material artificial, rezistent la atmosferă (N), adecvat pentru pereţi cu izolaţie de până la 50 mm, cu şurub 100 mm şi cu cep PVC Φ 10 mm, conductorul se fixează pe suport fără înşurubare.

ZON04 L

Suport de fixare pe zid confecţionat din lemn de stejar, adecvat pentru pereţi din lemn, inflamabili, conductor se fixează pe suport prin înşurubare.

ZON09 N-N

suport de fixare pe zid confecţionat din material artificial, rezistent la atmosferă (N), adecvat pentru fixarea pe izolaţia termică (faţada exterioară) din polistiren expandat sau extrudat (stiropor sau stirodur) cu grosimea 50 mm sau mai mare.


Doriți mai multe informații?

Pentru mai multe informații sau oferte, vă rugăm să completați formularul corespunzător, care este disponibil la link-urile de mai jos. Mulțumesc.

Clienții Ingineri și contractori