COMANDA DE CATALOAGE

Jgheaburi si poduri de cabluri

PKL Elemente de legătură pentru poduri de cabluri

  • Elemente de îmbinare pentru poduri de cabluri în vederea realizării de curbe, ramificări, ocolire…
  • Elementele de îmbinare pentru poduri de cabluri permit montarea mai rapidă a traseelor de cabluri.
  • Elementele de îmbinare standard sunt adaptate podurilor de cabluri, la montare nefiind necesară nici o ajustare, tăiere sau îndoire a acestora.

Pentru mai multe informații despre produsele noastre și specificațiile tehnice, comandați catalogul nostru gratuit sau contactați-ne consultanții.

Recomanda

PKL-KO Cot de 45°

Cotul de 45° PKL-KO se înșurubează la podul de cabluri KL cu ajutorul elementului de îmbinare fix PKL-FS, care se montează pe partea exterioară cu ajutorul șuruburilor de fixare PPKP M6x12 (8x) și piuliţa cu flanșă PPKP M6 (8x).

PKL-KR ramificaţie cruce

Ramificaţia cruce PKL-KR se înșurubează la podul de cabluri KL cu ajutorul elementului de îmbinare fix PKL-FS, care se montează pe partea
exterioară cu ajutorul șuruburilor de fixare PPKP M6x12 (8x) și piuliţei cu flanșă PPKP M6 (8x).

PKL-RED element de reducţie de dreapta

Elementul de reducţie de dreapta PKL-RED se înșurubează la podul de cabluri KL cu ajutorul elementului de îmbinare fix PKL-FS, care se montează pe partea exterioară cu ajutorul șuruburilor de fixare PPKP M6x12 (8x) și piuliţei cu flanșă PPKP M6 (8x).

PKL-SO ramificaţie T

Cotul PKL-SO se înșurubează la podul de cabluri KL cu ajutorul elementului de îmbinare fix PKL-FS, care se montează pe partea exterioară cu ajutorul șuruburilor de fixare PPKP M6x12 (8x) și piuliţa cu flanșă PPKP M6 (8x).

PKL-GS 60 îmbinare flexibilă a podurilor de cabluri Îmbinarea flexibilă PKL-GS este concepută pentru îmbinarea podurilor de cabluri KL între

Îmbinarea flexibilă PKL-GS este concepută pentru îmbinarea podurilor de cabluri KL între ele.

PKL-OB clemă de cablu

Clema de cablu PKL-OB este concepută pentru fixarea cablurilor la podurilor de cabluri KL și la șina perforată NKP-PL.


Doriți mai multe informații?

Pentru mai multe informații sau oferte, vă rugăm să completați formularul corespunzător, care este disponibil la link-urile de mai jos. Mulțumesc.

Clienții Ingineri și contractori