Cariere

Viitorul tău este în siguranță cu noi

Un viitor luminos și multe oportunități de dezvoltare personală și de carieră vă așteaptă la HERMI. Investim activ în noi know-how, dezvoltare profesională și în extinderea competențelor dumneavoastră cu privire la portofoliul nostru de produse.

Contactați-ne

Cum este viața la HERMI? 

Am urmat cu succes principiul „Un angajat fericit este un angajat bun” în toți acești ani. Continuăm să introducem tehnologii de ultimă generație pentru a ne sprijini echipa în timpul lucrului și pentru a crește eficiența, precum și pentru a crește satisfacția personală. Încurajăm activitatea fizică prin cursuri de exerciții de grup și numeroase evenimente, cum ar fi excursii, zile de familie și evenimente de team building.

Suntem conștienți că grija pentru bunăstarea tuturor angajaților este întotdeauna un pas în direcția corectă.

Vă vedeți ca parte a echipei noastre?

Contactați-ne

Un mediu de lucru pozitiv și stimulant motivează și implică angajații noștri. Acest lucru sporește satisfacția individuală și a întregii echipe.

Mesele calde, o varietate de băuturi, fructele cultivate local și alte gustări sănătoase sunt partea noastră cea mai delicioasă din viața de zi cu zi.

Relații încurajatoare și incluzive – deschise, calde și autentice. Muncim din greu, dar ne place și să ne distrăm și să sărbătorim succesul nostru.

Nu sunteți sigur dacă vă potriviți echipei noastre?

Ne respectăm întotdeauna promisiunile făcute și toată lumea este binevenită.

La HERMI, onestitatea este principiul cheie, care înseamnă și să ne respectăm promisiunile pentru a ne îndeplini acordurile asumate.
Apreciem opinia dvs. și vă oferim oportunități egale de angajare.

Citiți mai multe în politica noastră de sustenabilitate

Ești student la liceu sau la facultate?

Tinerii sunt cheia dezvoltării resurselor noastre umane. Pe lângă stagii de practică în funcție de nevoile noastre, oferim și oportunități de muncă studenților sau de vacanță în care lucrați cu sprijinul propriului mentor. Puteți cunoaște mai îndeaproape procesele noastre de lucru și condițiile de muncă la zilele deschise pentru studenți. Credem că vă putem transforma entuziasmul în profesionalism și vă urăm bun venit în echipa noastră. De aceea, de mulți ani, acordăm burse unor persoane tinere și dedicate.

Contactați-ne pentru oportunitățile de burse

Doriți să aflați și alte informații?

Vom fi bucuroși să răspundem oricăror întrebări pe care le-ați putea avea.

Director Mirči (nu este vizibil)
Website name

Contacte

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenia