Paratrăsnet

Sistemul de protecție împotriva trăsnetelor și fulgerelor protejează instalația împotriva unei lovituri directe de trăsnet. Doar paratrăsnetele și componentele aranjate corespunzător vor putea descărca curentul de trăsnet în cazul unei lovituri directe de trăsnet.

Contact us

Program guide

You can successfully protect the building from mechanical damage or fire by installing a lightning protection system.


Effective protection against direct lightning strikes

Properly installed high-quality lightning protection components reliably discharge the current in the event of a direct lightning strike. They ensure complete protection of your facility and the property in it.

A good design is crucial for a lightning protection system

It is of utmost importance to thoroughly plan the entire system, from the analysis of the environment, the suitability of the facility all the way to the installation design. Proper earthing and choosing the right materials are also crucial.

An almost imperceptible (but effective) product

We put a lot of emphasis on the way our products look when the installation is finished. We make sure through proper planning and customised fasteners that the lightning protection system is pretty much imperceptible.

Centuries of experience for know-how, you can rely on

O folosim pentru a dezvolta și implementa în continuare protecție fiabilă împotriva loviturilor directe de trăsnete și fulgere. Echipa noastră de experți folosește abordări moderne pentru a rezolva chiar și cele mai complexe și mai provocatoare proiecte.

Protecție de încredere

Curenții electrici care apar în timpul unui fulger sunt extrem de mari (pot chiar depăși 200.000 A). Un curent atât de imens poate aprinde cu ușurință un incendiu sau poate provoca daune directe clădirii.

Deoarece loviturile de trăsnet sunt de fapt curenți electrici, conductorii de trăsnet vor oferi o protecție eficientă oriunde ar fi de așteptat o astfel de lovitură. Un sistem de protecție împotriva trăsnetelor și fulgerelor reprezintă un set de protecție împotriva trăsnetelor și fulgerelor care trebuie să fie amplasat corespunzător și dimensionat corect. Aceasta este singura soluție pentru descărcarea curentului în mod fiabil și rapid în pământ. Dezvoltarea extinsă, producția și vânzarea de produse durabile, ne conduc către o nouă eră a siguranței și conectivității între oameni, raportat la tehnologiile și spațiile de locuit. Cunoștințele de specialitate, îmbunătățirile continue și dezvoltarea de noi produse, precum și unitățile de producție de ultimă generație ne-au permis să dezvoltăm și să furnizăm produse durabile de peste 30 de ani.


Nu riscați să fiți atins de fulger! Asigurați-vă că clădirea este protejată corespunzător pentru a preveni deteriorarea mecanică sau chiar incendiul.


Software SHIELD

Am dezvoltat software-ul SHIELD pentru a-i ajuta pe proiectanții proiectului să proiecteze o instalație de protecție la trăsnet și la supratensiune mai eficientă, mai rapidă și de calitate superioară.

Mai multe despre software-ul SHIELD


Componentele sistemului de protecție împotriva trăsnetelor și fulgerelor

Oferim diverse componente de protecție împotriva trăsnetelor și fulgerelor, personalizate pentru fiecare unitate, tip de acoperiș și/sau material de construcție:

Aveți nevoie deasistență tehnică suplimentară?

Do you need help with your purchase?

The HERMI team will be happy to advise you and help you find the most suitable solution for your situation. Let us know about your needs and wishes. 

Contact us

Aveți nevoie deasistență tehnică suplimentară?

Distribuitori
Distribuitori
Proiectanți și antreprenori de proiecte
Proiectanți și antreprenori de proiecte

Aveți nevoie de mai multe informații?

Pentru informații suplimentare și o ofertă personalizată, comandați o copie a catalogului gratuit. Pur și simplu completați formularul scurt de pe site-ul nostru.

Contactați-ne

Website name

Contacte

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenia