Protecția la supratensiune

Protecția calității dispozitivelor electrice, instalațiilor electrice și liniilor de date. Investiția dvs. în protejarea echipamentelor electrice este întotdeauna rentabilă.

Contact us

Program guide

Pentru protecția dispozitivelor electrice și electronice

Protecția la supratensiune protejează dispozitivele electrice și electronice, rețelele de computere și liniile de date în caz de supratensiune.

Protecție perfectă și coordonată

Instalare în distribuitorul principal, instalare în distribuitorul de podea și instalare în dispozitive individuale. Protecția liniilor de telecomunicații trebuie, de asemenea, luată în considerare pentru un nivel adecvat de siguranță.

Protecție împotriva tuturor tipurilor de supratensiuni de şoc

Protecție de top împotriva loviturilor directe sau indirecte de trăsnet și fulger și în cazul supratensiunii de șoc ca urmare a proceselor de comutare care au loc constant în rețea. Supratensiunile sunt cea mai frecventă cauză de deteriorare a dispozitivelor electrice și electronice.

Materiale de înaltă calitate

Produsele noastre au fost testate temeinic. Sunt compuse din materiale care oferă protecție chiar și la cele mai mari supratensiuni de șoc (lovire directă de trăsnet).

Protecție eficientă

Protecția la supratensiune diferă în ceea ce privește capacitatea de curent, descărcarea curentului și nivelul de protecție la tensiune, prin urmare, este împărțită în trei clase. Deoarece curenții pot ajunge până la 200.000 A, doar unul – de obicei al treilea – nivel de protecție este complet insuficient. Utilizarea diferitelor prelungitoare electrice cu protecție la supratensiune încorporată oferă o capacitate de descărcare a curentului de până la 6.000 A, care este de 33 de ori prea mică. Prin urmare, sistemul de protecție la supratensiune este ușor distrus în cazul unei sarcini serioase împreună cu dispozitivul pe care îl protejează.

Nu lăsați la voia întâmplării aparatele și instalațiile electrice! Un proces în patru etape este tot ce aveți nevoie pentru a obține o protecție de înaltă calitate la supratensiune a sistemelor și echipamentelor cu alimentare cu energie de până la 1.000 V. Desigur, ne vom ocupa și de o gamă largă de dispozitive pentru protecția sistemelor IT și a echipamentelor de îmbinare echipotențială.

Căutați protecția sistemelor fotovoltaice pentru a elimina tensiunea tranzitorie generată în timpul descărcărilor atmosferice sau al proceselor de comutare? Căutarea dvs s-a încheiat, deoarece oferim componentele de înaltă calitate pe care le doriți.

Elemente de protecție la supratensiune

Oferim diverse componente de protecție la supratensiune pentru sisteme și echipamente de alimentare cu energie de până la 1.000 V, sisteme fotovoltaice, sisteme IT și îmbinări echipotențiale:

Aveți nevoie deasistență tehnică suplimentară?

Do you need help with your purchase?

The HERMI team will be happy to advise you and help you find the most suitable solution for your situation. Let us know about your needs and wishes. 

Contact us

Aveți nevoie deasistență tehnică suplimentară?

Distribuitori
Distribuitori
Proiectanți și antreprenori de proiecte
Proiectanți și antreprenori de proiecte

Aveți nevoie de mai multe informații?

Pentru informații suplimentare și o ofertă personalizată, comandați o copie a catalogului gratuit. Pur și simplu completați formularul scurt de pe site-ul nostru.

Contactați-ne

Website name

Contacte

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenia