Jgheaburi si poduri de cabluri

Sisteme de galerie și scară pentru cablu HERMI pentru căi de cablu permanente de înaltă calitate. Căutați galerii pentru cablu rezistente la foc? Le avem și pe acestea.

Contact us

Program guide

Totul este posibil

Galeriile și scările pentru cabluri pot fi folosite în orice spațiu, indiferent de curbe, ramuri și coturi. Așezarea traseelor de cablu nu a fost niciodată mai ușoară!

Calitate superioară

Puteți alege dintr-o varietate de produse diferite realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, tablă galvanizată sau galvanizată la cald sau aluminiu ușor.

Abia vizibil

Aspectul contează atât în interior, cât și în exterior. Galeriile de cablu și scările pot fi, de asemenea, vopsite cu pulbere în culoarea RAL dorită. Este posibilă o personalizare completă.

Potrivit chiar și pentru cele mai solicitante condiții

Produsele noastre sunt durabile și rezistente la cele mai solicitante condiții, chiar și în aer liber și în zone umede.

Versatilitate și gamă largă de aplicații

Suntem conștienți de faptul că fiecare client poate avea cerințe diferite. Prin urmare, instalarea trebuie să fie rapidă, ușoară și eficientă. Îmbinările dintre componente ar trebui să fie impecabile. Puteți alege dintr-o varietate de galerii de cabluri de diferite lățimi, lungimi și înălțimi. Folosim materiale care oferă durabilitate pe termen lung și rezistență ridicată. Oferim soluții care pot fi folosite în diverse industrii pentru condiții diverse și solicitante (industria alimentară, de hârtie sau chimică, stații de epurare, sisteme informatice, laboratoare, unități de biogaz sau instalații care necesită standarde înalte de curățenie și siguranță adecvată la incendiu). Metoda de montare trebuie selectată în funcție de suprafață (pereți sau tavan) pentru a ține cont și de curbe, ramuri și coturi.

O gamă largă de produse vă permite să instalați căi de cablu aproape oriunde. Portofoliul nostru în continuă dezvoltare include, de asemenea, elemente rezistente la foc și propriul nostru element de conectare HERMI® Fast Joint, care permite o îmbinare mai rapidă, fără șuruburi și unelte, economisind astfel până la 40% din timp.

Versatilitate și gamă largă de aplicații

Verificăm calitatea la fiecare pas al procesului de producție.

Testăm calitatea materiei prime înainte de a fi utilizate în producție. Verificăm cu atenție caracterul adecvat al fiecărui produs, durabilitatea și eficiența acestuia de mai multe ori în timpul și la sfârșitul procesului de producție.

Componente pentru galerii de cablu și scări

Oferim o gamă largă de componente pentru galerii de cablu și scări, inclusiv elemente de conectare fără conexiuni galvanice suplimentare, elemente rezistente la foc și accesorii de protecție:

Aveți nevoie deasistență tehnică suplimentară?

Do you need help with your purchase?

The HERMI team will be happy to advise you and help you find the most suitable solution for your situation. Let us know about your needs and wishes. 

Contact us

Aveți nevoie deasistență tehnică suplimentară?

Distribuitori
Distribuitori
Proiectanți și antreprenori de proiecte
Proiectanți și antreprenori de proiecte

Aveți nevoie de mai multe informații?

Pentru informații suplimentare și o ofertă personalizată, comandați o copie a catalogului gratuit. Pur și simplu completați formularul scurt de pe site-ul nostru.

Contactați-ne

Website name

Contacte

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenia