Sisteme de montare

Planificați sau instalați o centrală solară? Consultați portofoliul nostru de componente de montaj pentru o instalare ușoară și eficientă a centralelor solare.

Contact us

Program guide

Instalare ușoară

Sistemele de montare HERMI oferă o instalare ușoară și eficientă.

Pentru toate instalațiile montate pe acoperiș și la sol

Oferim soluții de construcție standard sau personalizate și pentru instalații montate la sol.

Materiale de înaltă calitate

Profilele, cârligele, șuruburile de fixare și alte componente de montare sunt fabricate din materiale durabile, de înaltă calitate și anticorozive.

Durată de viață îndelungată

Produsele noastre sunt robuste și rezistă la sarcini uriașe, inclusiv la sarcini de zăpadă și vânt, precum și la uzură.

Calitate, durabilitate și estetică – toate într-un singur produs

Sistemele de montaj HERMI oferă multe posibilități pentru o instalare simplă și eficientă a centralelor solare. Întreaga structură de susținere este formată din profile portante, elemente de fixare pentru toate tipurile de acoperișuri și acoperișuri și elemente de îmbinare și montare compatibile. Toate componentele sunt realizate din materiale de înaltă calitate, anticorozive.

Produsele noastre oferă o rezistență excepțională la toate condițiile meteorologice și sarcinile mecanice. De asemenea, sunt ușor de adaptat la suprafețele neuniforme ale acoperișului și la o mulțime de tipuri diferite de acoperiș. Acestea sunt concepute pentru a se integra cu restul acoperișului, forma și stilul acestuia făcând ca structura de montare a centralei solare să fie discretă.

Montarea componentelor sistemului

Oferim diverse componente de montare a sistemului, inclusiv cleme și elemente de fixare. Producția de ultimă generație și controalele riguroase ale calității asigură adecvarea fiecărui produs Hermi. Experții noștri vor fi bucuroși să vă consilieze și să vă ajute în alegerea sistemului de montare potrivit pentru centrala dvs. solară.

Aveți nevoie deasistență tehnică suplimentară?

Do you need help with your purchase?

The HERMI team will be happy to advise you and help you find the most suitable solution for your situation. Let us know about your needs and wishes. 

Contact us

Aveți nevoie deasistență tehnică suplimentară?

Distribuitori
Distribuitori
Proiectanți și antreprenori de proiecte
Proiectanți și antreprenori de proiecte

Aveți nevoie de mai multe informații?

Pentru informații suplimentare și o ofertă personalizată, comandați o copie a catalogului gratuit. Pur și simplu completați formularul scurt de pe site-ul nostru.

Contactați-ne

Website name

Contacte

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenia