Despre noi

Vă cucerim clădirile! Am echipat cu produsele noastre peste 115.000 de case și locații de afaceri. Fie că este vorba de protecție împotriva trăsnetului și de supratensiune, galerii de cabluri și scări sau sisteme complete de construcție pentru centrale solare – inovăm pentru a construi o nouă Europă și o lume adaptată nevoilor dumneavoastră.

Contactați-ne


portofolii cuprinzătoare de produse care inspiră.
3decenii și jumătate de experiență, inovație și îmbunătățire.
2 direcții principale de dezvoltare: îmbunătățirea produsului și satisfacerea cerințelor pieței.
1 obiectiv care este de bază a tot ceea ce facem, inclusiv planificarea și consultanța – astfel încât DUMNEAVOASTRĂ să obțineți exact ceea ce vă doriți!


Noi creăm un viitor mai bun

Clienții noștri reflectă tot ceea ce susținem. Satisfacția lor este rezultatul responsabilității pe care le demonstrăm față de ei și față de mediu. Ne maximizăm eforturile pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și pentru a folosi eficient materiale atent selectate. Ne străduim pentru dezvoltarea durabilă și protecția mediului. 

Contactați-ne
Avantajele competitive ale HERMI

Noi creăm un viitor mai bun

Clienții noștri reflectă tot ceea ce susținem. Satisfacția lor este rezultatul responsabilității pe care le demonstrăm față de ei și față de mediu. Ne maximizăm eforturile pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și pentru a folosi eficient materiale atent selectate. Ne străduim pentru dezvoltarea durabilă și protecția mediului. 

Contactați-ne
115.000

115.000

Proiecte finalizate cu succes în întreaga lume.

Avantajele competitive ale HERMI

O abordare personalizată pentru fiecare client și nbsp;

Asistență și suport profesional în totalitate, de la solicitare și achiziție până la instalare. Vom adopta o abordare individuală a designului sistemului dvs., vă vom sfătui pe tot parcursul procesului și vom găsi cele mai bune soluții pentru dvs., indiferent de amploarea proiectului.

Fiabilitate și încredere

Puteți conta întotdeauna pe fiabilitatea și durabilitatea produselor noastre. Soluțiile noastre respectă cele mai stricte standarde internaționale. Echipa de experți Hermi este întotdeauna disponibilă pentru sfaturi și îndrumări.

Soluții cuprinzătoare

Ce înseamnă pentru noi o soluție cuprinzătoare? Este o soluție perfecționată vizual, de lungă durată și durabilă, realizată din materiale de înaltă calitate, susținută de vânzări și asistență tehnică de vârf și completată cu livrare la fel de rapidă ca un fulger.

Proprie dezvoltare și producție

Ne modernizăm în mod constant liniile de producție pentru a obține rezultatele dorite mai rapid și mai eficient. Angajații noștri continuă să-și lărgească orizonturile și să-și îmbunătățească know-how-ul, deoarece mediocritatea nu este pur și simplu pentru noi.

Misiunea noastră este să fabricăm și să oferim produse mai bune, mai inovatoare, moderne, durabile și ecologice. Stabilim noi standarde pentru siguranța vieții și a proprietății.

Mulți ani de experiență, mereu deschiși către idei noi și acceptând cu nerăbdare noile cunoștințe, ne-au învățat că tehnologia pe care o folosim în fabricarea protecției împotriva trăsnetelor și fulgerelor și a protecției la supratensiune, galerii și scări pentru cabluri, precum și soluții de montare pentru centralele solare, nu are limite. Granițele sunt doar în capul nostru, orice altceva este realizabil.

Misiunea
Misiunea

Ne străduim să devenim un producător și furnizor mondial de top de echipamente de înaltă calitate pentru protecția fiecărei case, afaceri sau a oricărei alte unități.

Vrem să dezvoltăm și să oferim produse durabile pentru generațiile viitoare prin inovație susținută de mai mult de treizeci de ani de tradiție și expertiză.

Contribuim la un viitor mai curat și mai sigur prin utilizarea materialelor durabile și sustenabile.

"
Viziunea
Viziunea

Vom atinge obiectivele și viziunea stabilite prin propriile noastre avantaje competitive, precum și prin dezvoltarea constantă a inovațiilor și soluțiilor pentru o gamă cuprinzătoare de produse. Vom continua să oferim cel mai înalt nivel de asistență a clienților, lucrând împreună cu afacerea noastră, cu partenerii și cu experții.

De asemenea, vom continua să ne concentrăm asupra contractanților și investitorilor care sunt conștienți de importanța produselor de calitate pentru instalațiile lor. Vom continua să căutăm oportunități prin extinderea pe noi piețe și consolidarea relațiilor noastre pe piețele existente.

"
îndrăzneață
îndrăzneață

Mândri de cei 35 de ani de co-creare

Trecutul nostru este fundamentul pe care să construim un viitor mai bun.

Contactați-ne
1985

întemeierea atelierului

Herman Rauter decide să facă din instalațiile electrice activitatea sa de bază. El a aflat cât de prost instalate și întreținute sunt sistemele de protecție împotriva trăsnetului printr-o serie de măsurători electrice.

1992
Noi materiale pentru o protecție imperceptibilă împotriva trăsnetelor și fulgerelor

Creșterea continuă a operațiunilor, care a făcut posibilă satisfacerea cererii pieței, precum și dezvoltarea și introducerea de materiale anticorozive de calitate superioară ca o nouă tendință interesantă în protecția împotriva trăsnetelor și fulgerelor. HERMI dorește să se impună ca producător de componente de protecție împotriva trăsnetelor și fulgerelor, imperceptibile pe acoperișuri și fațade.

1994
Extinderea gamei de produse de protecție împotriva trăsnetelor și fulgerelor și o nouă locație

Compania își extinde gama de produse de protecție împotriva trăsnetelor și fulgerelor și oferă, de asemenea, design și consultanță profesională clienților din ce în ce mai pretențioși. Capacitățile de producție devin prea mici, astfel încât întreaga companie se mută de la Velenje la Celje.

2001
Investiții în instalații de producție și dezvoltarea designului

Compania extinde instalația existentă pentru a-și putea moderniza unitățile de producție. Conducerea se conectează cu specialiști și dezvoltatori de software pentru a-și actualiza serviciile de proiectare. Noul instrument software SHIELD prinde viață, permițând clienților să planifice protecția împotriva trăsnetelor și fulgerelor și protecția la supratensiune mai rapid și mai bine.

2002
Transformare, management nou și pătrundere pe piețele externe

Compania este transformată într-o societate cu răspundere limitată. În același an, vechiul director și proprietar Herman Rauter lasă conducerea companiei fiului său Miran Rauter, care a petrecut mulți ani învățând de la tatăl său, ajungând să cunoască în detaliu piețele, operațiunile și afacerile companiei. De asemenea, compania a profitat de oportunități de extindere pe piețele străine prin deschiderea unității sale de afaceri în Croația și un an mai târziu în Bosnia și Herțegovina.

2006
2006
2007
2007
Protecție la supratensiune Hermi® și piețe noi

Lansarea gamei de produse de protecție la supratensiune Hermi® marchează o nouă piatră de hotar în dezvoltarea companiei. Clienții pot alege dintre toate elementele de protecție exterioară și interioară împotriva trăsnetelor și fulgerelor, de cea mai bună calitate, într-un singur loc. În același an, operațiunile se extind cu o pătrundere activă pe noi piețe: Kosovo, România, Bulgaria, Macedonia și Rusia.

2009
2009
Modernizarea producției și certificate internaționale

Compania își modernizează și automatizează pe cât posibil întreaga producție și fabricile și investește în dezvoltarea de noi produse în conformitate cu standardele naționale, europene și internaționale. Toate produsele companiei trec cu succes multe teste pentru a obține cele mai stricte certificate.

2011
2011
Noi unități comerciale și de producție în Slovenia și Croația

Compania își poate îndeplini planurile de producție în fața cerințelor în creștere ale piețelor individuale, datorită construcției a două unități comerciale și de producție complet noi în Celje și lângă Zagreb.

2013
2013
Intrarea pe piețele austriece și maghiare, proiecte în Orientul Mijlociu

Pe lângă înființarea unei filiale în România, compania intră și pe piețele din Austria și Ungaria. Proiectele implementate cu succes în Arabia Saudită, ca exemplu de bună practică, creează noi oportunități pentru vânzarea de produse și servicii și în alte țări din Orientul Mijlociu.

2015
2015
Câștigătoare a unui premiu onorabil

Chiar și după 30 de ani, operațiunile cresc cu viteza luminii datorită creșterii vânzărilor pe piețele externe, precum și inovației, suportului tehnic și produselor ecologice. Prin urmare, Camera de Comerț și Industrie a Sloveniei îi acordă directorului Miran Rauter un premiu pentru realizările economice și antreprenoriale remarcabile pentru anul 2015.

2017
2017
Noi tehnologii de producție în Slovenia

Compania construiește o nouă unitate în Celje datorită producției în creștere și numeroaselor îmbunătățiri tehnologice ale liniilor de producție.

2018
2018
Tendință ascendentă pe alte piețe europene

O filială este înființată în Austria pe fundamentele inovației și succesului companiei pe alte piețe europene, în special când vine vorba de planificare și design. Aceasta permite HERMI să acopere mai bine și mai cu ușurință piețele germane și elvețiene.

2021
2021
Actualizarea tehnicilor avansate în automatizarea producției

Procesul de automatizare a producției continuă cu investiții în linii de producție noi, avansate din punct de vedere tehnologic, la noua locație din Celje.

2022

Punem accent pe dezvoltarea continuă a fiecăruia dintre cele patru programe ale noastre pentru a oferi soluții complete sub un singur acoperiș. Privim cu nerăbdare viitorul cu optimism – pătrundem cu atenție pe noi piețe pentru a nu pierde niciodată din vedere scopul pentru care ne străduim: să facem eforturi suplimentare, dincolo de așteptările clienților noștri, menținând în același timp un nivel ridicat de satisfacție a clienților existenți și noi.

Referințe remarcabile

Ne străduim în mod constant să îndeplinim sau să depășim standardele noastre complete de calitate. Continuăm să căutăm idei și abordări noi pentru a dezvolta soluții inovatoare, deoarece partenerii noștri merită doar ce este mai bun.

Consultați certificatele

Faceți cunoștință cu echipa

Toți deschidem calea către satisfacția clienților cu dăruire, muncă asiduă, inovație și profesionalism ca forță motrice a progresului companiei. Nu ezitați să ne cunoașteți.

Katarina Kumerc

Specialist Vânzări

Primož Koražija

Specialist Vânzări

Simon Stvarnik

Șef Departament Vânzări

Miran Rauter

Director General Executiv

Janez Podlipnik

Șef Departament Inginerie

Damjan Kocjanc

Șef Departament Producție

Klara Kosednar

Departament Achiziții

Janko Esih

Departament Achiziții

Michelle Stvarnik

Departament Logistică

Tilen Jurgec

Contabilitate și Finanțe

Doriți să vă alăturați echipei noastre?

Orice poveste de succes necesită o cale solidă către clienții care se bazează pe profesionalismul, calitatea și fiabilitatea noastră. Doriți să modelați viitorul cu noi? Aruncați o privire la cum vă puteți alătura inițiativelor noastre.

Verificați oportunitățile noastre de carieră

Website name

Contacte

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenia