1. Despre politica de confidențialitate


  Scopul politicii de confidențialitate Hermi d.o.o. (în continuare: „politica de confidențialitate”) are ca scop informarea utilizatorilor cu privire la serviciile Hermi d.o.o. servicii și a altor persoane (denumite în continuare: „persoane fizice”) cu scopurile și în baza prelucrării datelor cu caracter personal de către compania Hermi, d.o.o., Trnoveljska cesta 15, 3000 Celje (denumită în continuare: „compania”) și drepturile persoanelor în acest sens. Compania acordă o atenție deosebită siguranței datelor dumneavoastră personale. Toate datele personale furnizate sunt tratate confidențial și sunt utilizate numai în scopul pentru care au fost furnizate. Gestionăm datele dumneavoastră cu caracter personal cu cea mai mare atenție, ținând cont de legislația aplicabilă și de cele mai înalte standarde de prelucrare a acestora. Ne ocupăm de siguranța datelor dumneavoastră cu caracter personal, printre altele, cu măsuri organizatorice adecvate, proceduri de lucru și soluții tehnologice avansate, precum și cu ajutorul experților externi pentru a vă proteja datele cu caracter personal cât mai eficient posibil. În acest sens, folosim un nivel adecvat de protecție și măsuri fizice, electronice și administrative rezonabile pentru a proteja datele colectate împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii neautorizate a datelor cu caracter personal sau accesului neautorizat la datele cu caracter personal transferate, stocate sau în alt mod. prelucrate.

  În același timp, această politică de confidențialitate clarifică și mai mult consimțământul pe care l-ați dat pentru prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

  În conformitate cu Regulamentul privind politica de confidențialitate (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și cu privire la abrogarea Directivei 95/46/CE (denumită în continuare „Regulamentul general privind protecția datelor”), sunt acoperite următoarele informații:
  • informațiile de contact ale companiei,
  • scopurile, bazele și tipurile de prelucrare a diferitelor tipuri de date cu caracter personal ale persoanelor fizice,
  • timp de păstrare a unor tipuri individuale de date cu caracter personal,
  • drepturile persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal,
  • dreptul de a depune o plângere cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal,
  • validitatea politicii de confidențialitate.

 2. Date cu caracter personal, colectate de companie

  Dacă sunteți doar un vizitator al site-ului web, colectăm informații despre dvs. numai folosind cookie-uri. Dacă sunteți utilizator de servicii sau client, colectăm și alte date personale de care avem nevoie pentru a presta serviciile utilizate sau comandate. Aceste date personale sunt:
  • nume și prenume
  • adresă de e-mail de contact
  • număr de telefon de contact
  • Adresă IP
  • informațiile necesare pentru a emite o ofertă conform solicitării dvs. (adresa dvs., numărul fiscal).

 3. Operator de date cu caracter personal

  Operatorul datelor cu caracter personal, prelucrate în conformitate cu această politică de confidențialitate, este Hermi, d.o.o., Trnoveljska cesta 15, 3000 Celje.
 4. Categorii de persoane ale căror date cu caracter personal sunt procesate

  Această politică de confidențialitate este destinată oricărei persoane care s-a abonat și/sau a folosit serviciile noastre sau a trimis o întrebare, precum și celor care vizitează site-ul nostru web.

 5. Scopul prelucrării și bazele prelucrării datelor

  5.1. Procesare bazată pe acord:

  Ca parte a exercitării drepturilor contractuale și a îndeplinirii obligațiilor contractuale, compania prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele scopuri: identificarea unei persoane fizice, pregătirea unei oferte, încheierea unui contract, prestarea serviciilor comandate, notificarea despre posibile modificări, detalii suplimentare și instrucțiuni privind modul de utilizare a serviciilor, soluționarea eventualelor probleme tehnice, obiecții și reclamații, facturare și în alte scopuri necesare implementării sau încheierii unei relații contractuale între companie și persoană fizică.

  La facturarea serviciilor, pe baza reglementărilor fiscale, obținem și procesăm adresa dumneavoastră pentru emiterea corectă a facturii.

  5.2. Prelucrare bazată pe legislație:

  Pe baza unui interes legitim, folosim datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a detecta și a preveni utilizarea frauduloasă și utilizarea abuzivă a serviciilor, în plus pentru a asigura funcționarea stabilă și sigură a sistemului și a serviciilor noastre, precum și pentru a implementa măsuri de securitate a informațiilor, pentru a îndeplini serviciul cerințele de calitate și detectarea defecțiunilor tehnice și ale sistemului.

  Pe baza unui interes legitim, folosim și datele dumneavoastră cu caracter personal în scopul unei posibile executări silite, recuperări judiciare și extrajudiciare.
  În conformitate cu Regulamentul general, societatea poate, în caz de abuz suspectat, să prelucreze datele persoanelor fizice într-o măsură adecvată și proporțională în scopul identificării și prevenirii unei eventuale fraude sau abuzuri și poate, dacă este cazul, să transmită prezentul informații asupra altor furnizorii de servicii, partenerii de afaceri și poliția, parchetul sau alte autorități competente. Pentru a preveni viitoarele abuzuri sau fraude, datele privind istoricul abuzurilor sau fraudelor identificate în legătură cu persoana fizică, care includ date despre relația de abonament și, de exemplu, adresa IP, pot fi păstrate timp de cinci ani de la încetarea unui contract. relatie de afaceri.

  5.3. Prelucrare pe baza consimțământului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal:

  Prelucrarea datelor se poate baza și pe consimțământul dumneavoastră, dat companiei.
  Consimțământul se poate referi, de exemplu, la comunicarea de oferte, beneficii și îmbunătățiri ale serviciilor oferite de companie. Scopul unor astfel de informații este de a aduce serviciile cât mai aproape de nevoile și dorințele dumneavoastră și de a crește valoarea lor utilă pentru dvs. Informarea se realizează prin canalele pe care le-ați selectat în consimțământ. Puteți revoca oricând consimțământul, așa cum este definit în politica de confidențialitate.

  Puteți să vă retrageți sau să modificați consimțământul în orice moment, în același mod în care l-ați dat sau într-un alt mod așa cum este definit de politica de confidențialitate, în timp ce compania își rezervă dreptul de a identifica clientul. Modificarea consimțământului poate fi aranjată și prin e-mail
Website name

Contacte

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenia