COMANDA DE CATALOAGE

Paratrăsnete imperceptibile

Cleme pentru burlane KON

  • Clemele pentru ţeavă KON se folosesc pentru fixarea conductoarelor de coborâre pe burlane şi la împământarea acestora.
  • Conductoarele pot fi rotunde sau plate.
  • În funcţie de materialul din care sunt confecţionate burlanele, clemele pot fi din cupru sau din oţel inoxidabil respectiv laminate, de culoare maron.
  • Se pot comanda şi alte culori.

Pentru mai multe informații despre produsele noastre și specificațiile tehnice, comandați catalogul nostru gratuit sau contactați-ne consultanții.

Recomanda

KON10 A

Clemă ţeavă confecţionată dintr-o singură bucată, destinată împământării burlanelor respectiv fixării conductoarelor plate pe burlane de diferite dimensiuni; fixarea conductorului pe clemă se face prin înşurubare.

KON11 A

Clemă ţeavă confecţionată dintr-o singură bucată, destinată fixării conductoarelor cu profil rotund pe burlane de diferite dimensiuni; fixarea conductorului pe clemă se face prin înşurubare.

KON12 A

Clemă de ţeavă confecţionată dintr-o singură bucată, destinată fixării conductoarelor cu profil rotund pe burlane de diferite dimensiuni; fixarea conductorului pe clemă se execută fără înşurubare (N – nylon suport).

KON11

Clemă ţeavă confecţionată din două bucăţi, destinată împământării burlanelor respectiv fixării conductoarelor cu profil rotund
pe burlane de diferite dimensiuni; fixarea conductorului pe clemă se execută prin înşurubare.

KON11 A

clemă ţeavă confecţionată dintr-o singură bucată, destinată împământării burlanelor metalice cu diametre mici; fixarea conductorului pe clemă se execută prin înşurubare.

KON13 PANGLICĂ Rf

panglică perforată cu găuri φ7 mm, destinată confecţionării clemelor pentru ţeavă.


Doriți mai multe informații?

Pentru mai multe informații sau oferte, vă rugăm să completați formularul corespunzător, care este disponibil la link-urile de mai jos. Mulțumesc.

Clienții Ingineri și contractori